APK / onderhoud
Contact
Route
Voorbancken 12F
3645 GV Vinkeveen
Home        
APK / onderhoud
De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:
- klein onderhoud
- groot onderhoud
- APK keuringen
- evt. reparaties die uit onderhoud en APK voortkomen
- airco-systeem controleren en evt. bijvullen

Klein onderhoud:
Klein onderhoud bestaat uit het vervangen van olie en oliefilter, het visueel controleren van remmen, uitlaat,banden ,onderstel en het controleren van alle vloeistoffen en het evt. bijvullen daarvan.

Groot onderhoud:
Groot onderhoud bestaat uit het vervangen van olie en oliefilter,bougies,luchtfilter,brandstoffilter en interieurfilter (indien deze aanwezig is). Het controleren van de remmen en reinigen daarvan,het visueel controleren van uitlaat,banden en het onderstel. Het controleren van alle vloeistoffen en het evt. bijvullen daar van.

APK:
Het uitvoeren van de jaarlijkse verplichte Algemene Periodieke Keuring van personenauto’s en bedrijfsauto’s tot 3500 kg. Afmelden van het voertuig bij de RDW en afgifte keuringsformulier.

Airco-systeem contoleren en vullen:
De werking van het airco-systeem controleren op, uitstroom temp. koude lucht,visueel controleren van lekkage bij aansluitingen en slangen. Bij evt. lekkage deze repareren en het opnieuw afvullen van het airco-systeem. Het opnieuw afvullen van het systeem door normale verlies van koudemiddel. Hier komt bij, het vacuümmeren van het systeem waarmee het vocht en vuil uit het systeem wordt haalt. Drukbeproeving,systeem wordt voor 15 min. onder een druk van 10 bar. gezet om zo evt. lekkages te kunnen zien. Het toebrengen van fluor in het systeem, om lekkages in de toekomst sneller te kunnen lokaliseren.

Reparaties:
Het uitvoeren van reparaties die uit de bovenstaande werkzaamheden (onderhoud,APK en airco)voortkomen.


- 1-ste monteur APK
- Airco technicus STEK
- Auto alarm inbouw specialist
- LPG technicus
- Master Saab technicus
- Leermeester